Direct contact

Bel mij terug

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Wilt u begeleiding of meer informatie over de AVG? Contacteer ons altijd vrijblijvend.

Kijk ook naar onze nieuwsbrief over de AVG

 

Werk veilig en conform de AVG met Office 365

Ontdek

Geavanceerd gegevensbeheer en Office 365 eDiscovery
Intelligentie en machine-ondersteunde inzichten helpen u de belangrijkste gegevens voor uw organisatie te vinden en classificeren, er beleidsregels voor in te stellen en stappen te ondernemen om de gegevens te beheren. Daarnaast bieden machine leanring-technologiëen nauwkeurige zoekmogelijkheden, zodat u tekst en metagegevens kunt vinden in de inhoud van al uw Office 365-assets en snel relevante documenten kunt identificeren.

Beheer

Preventie van gegevenverlies
Identificeer meer dan 80 soorten veel voorkomende gevoelige gegevens (waaronder financiële, medische en persoonlijk identificeerbare informatie) en configureer acties om gevoelige informatie te beschermen en onopzettelijke openbaring te voorkomen.

Bescherm

Geavanceerde risicobeveiliging, Advanced Security Management en Bedreigingsintelligentie
Met geavanceerde risicobeveiliging kunt u uw e-mail in realtime beschermen tegen nieuwe, geavanceerde malware-aanvallen en beleidsregeles opstellen om gebruikers te beschermen tegen schadelijke e-mailbedreigingen.
Met Advanced Security Management kunt u risicovol en abnormaal gebruik identificeren, waarschuwingen over potentiële gegevenslekken ontvangen en beleidsregels opstellen om risicovolle acties te volgen.
Bedreigingsintelligentie helpt u, door grondige inzichten in geavanceerde bedreigingen, snel en effectief waarschuwingen, dynamische beleidsregels en beveiligingsoplossingen in te schakelen.

Meld

Klanten lockbox en Office 365-auditlogboeken.
Kom nalevingsplichten na voor uitdrukkelijke autorisatie van gegevenstoegang tijdens servicewerkzaamheden door de klanten-lockbox en gebruik de auditlogboeken om gebruikers- en beheerdersactiviteiten in workloads in Office 365 te controleren en volgen, zodat uw beveiligings- en nalevingsproblemen vroegtijdig gedetecteerd en onderzocht kunnen worden.