Direct contact

Bel mij terug

Office365 en veiligheid

09 juli 2018

 
Waarom security bij Office365?    

Office365, hét werkplatform van nu.

Maar is het ook zo veilig als dat u wilt? En weet u wat van uw gegevens wel en niet beschermd wordt?

Als relatie van AAO bv bieden wij u nu een gratis e-mail threat scan aan. Deze helpt acute bedreigingen te detecteren die niet door de Office365 beveiliging is opgepikt,
maar wel mogelijk wel in uw account bevinden.

Vraag uw scan aan

Bent u nog helemaal niet bekend met Office365?

Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwste innovatie en zijn altijd bereid om onze kennis met u te delen.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van Office365 en de Cloud? Of wilt u een op maat advies die past bij uw bedrijfsprocessen?
Neem dan contact met ons op.

Mail ons

Is uw mail al veilig?

 Het grootste medium waar men zakelijk mee communiceert is de mail. Dagelijks komen er honderden, zo niet duizenden mails uw bedrijf binnen. Deze mailtjes zijn niet altijd even veilig.

Door middel van verschillende tools en begeleiding zorgt AAO al dat veel van onze klanten een veilige omgeving hebben om in te werken. Dit gebeurt altijd op maat, aan de hand van de eisen en de procesgang van onze klanten.

Wij kijken met onze klanten welke beveiliging het best bij hun bedrijf past en zorgen daarmee niet alleen dat hun netwerk veilig blijft, maar ook dat zij veilige mail sturen naar hun klanten en relaties.

Naast veiligheid vinden wij het belangrijk dat u altijd weet van wie u een mail krijgt en dat diegene die de mail stuurt ook kan bewijzen dat de mail van hem of haar vandaan komt. Daarom werkt het team van AAO met o.a. een digitale handtekening.

Wilt u meer informatie? Of wilt u ook een veilige mailomgeving?
Onze securityspecialisten staan altijd voor u klaar.

Mail ons

Flexibel werken

 Wilt u ook overal en altijd werken aan uw documenten?
Of misschien samen met iemand tegelijk een document live opstellen of veranderen? Of misschien met meerdere vestigingen tegelijk een videoconference houden?

Dit en meer is mogelijk met Office365. Klik op onderstaande button om alle apps te zin binnen Office365.

Office365 apps

AVG

 Beveiliging start bij gedrag, en wordt daarbij aangevuld door techniek.

Wilt u weten wat u moet doen om aan de AVG te voldoen of wilt u meer bewustzijn creëeren in uw organisatie? Misschien wel door middel van een korte AVG of datalektraining?

Onze AVG-specialist staat altijd voor u klaar.

Contacteer ons

Audits

Naast op maat gekozen en/of gemaakte oplossingen, training en begeleiding bieden wij onze klanten en relaties ook auditeringen aan.

Heeft uw organisatie alles technisch en organisatorisch op orde volgens de wetgeving van nu? Is uw netwerk wel veilig genoeg? Of wilt of moet u voldoen aan een bepaalde norm?
Wij zijn bevoegd om u te auditen.

Vraag uw audit aan