Direct contact

Bel mij terug

Computercursussen bij AAO

AAO heeft een uitgebreid aanbod aan ICT opleidingen en cursussen voor ICT professionals. Maar ook als u nog weinig computervaardigheden heeft, kunt u bij AAO nuttige computercursussen volgen. We hebben ECDL cursussen voor beginners en voor gevorderden, waarin u verschillende computervaardigheden leert.

Wat zijn ECDL computercursussen?

ECDL staat voor European Computer Driving License en is hét basiscertificaat voor computervaardigheden. Met het certificaat kunt u wereldwijd aantonen dat u verschillende computertoepassingen veilig, snel en efficiënt kunt gebruiken.

ECDL voor beginners

Onder ECDL voor beginners vallen in totaal zeven cursussen. Bij elke ECDL cursus hoort een ECDL training die u bij AAO kunt volgen. Aan het eind van de cursus krijgt u een examen, waarin we uw kennis over het onderwerp toetsen. Als u alle zeven examens behaald heeft, krijgt u het ECDL certificaat.

ECDL Advanced

Naast de ECDL computercursussen voor beginners is er ook ECDL Advanced. AAO biedt vier ECDL Advanced cursussen aan. Net als bij ECDL voor beginners doet u na elke cursus een examen. Heeft u de vier examens allemaal met een voldoende afgesloten, dan krijgt u een ECDL Advanced certificaat.

Meer weten over computercursussen bij AAO?

Heeft u vragen over de ECDL computercursussen bij AAO of wilt u met een cursus starten? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer!