Direct contact

Bel mij terug

ICT security

ICT securityBedrijfsdata is steeds vaker op allerlei manieren beschikbaar. Niet alleen binnen uw kantoor, maar ook daarbuiten. Via internet en een terminal server is e-mail en andere gevoelige bedrijfsdata overal ter wereld toegankelijk. En dan zijn er nog laptops, USB-sticks, externe harddisks, ‘de cloud’, enzovoort.

Zonder de juiste ICT security vormen deze zaken een risico uw bedrijfsbeveiliging. Gelukkig zijn er allerlei hulpmiddelen en tools voor ICT beveiliging. Maar hoe zet je die zo effectief mogelijk in? En hoe weet je zeker dat je overal aan gedacht hebt?

AAO adviseert bedrijven op het gebied van IT security en beschikt over diverse tools die u in uw ICT beveiliging ondersteunen. Daarnaast zetten we samen met bedrijven een plan op over het gebruik van het bedrijfsnetwerk.

Het kan veilig

Een solide beveiligingsbeleid begint bij het bepalen en beschrijven van wat wel en niet mag op een bedrijfsnetwerk. Maar het maken van een plan alleen is natuurlijk niet voldoende voor effectieve ICT beveiliging. Daarom adviseert AAO u ook in de implementatie van het beveiligingsbeleid, zodat u en uw medewerkers in de praktijk rekening houden met IT security.

AAO heeft expertise op het gebied van veilig werken en die zetten we graag in voor onze klanten. Zo kunt u met een veilig gevoel uw werk doen en tegelijkertijd gebruik maken van moderne technologieën.

Stormshield Firewall
Stormshield multifunctionele firewalls staan je toe snel en gemakkelijk netwerken in te richten en beschermen. Geavanceerde functionaliteit biedt realtime packet filtering. Tegelijkertijd wordt op verschillende niveaus gebruikergebaseerde software beveiligingsanalyses. Stormshield geïntegreerde intrusion prevention (indringers bescherming) motor gebruikt analyses conform protocollen, daarnaast biedt de firewall applicatie filtering en antivirus analyses om geautoriseerd dataverkeer te inspecteren en software beveiliging te versterken.
StormshieldIntrusion Prevention
IPS (Intrusion Prevention System) is het resultaat van 10 jaar onderzoek. Het combineert verschillende protocollen en gedragsanalyse technologieën om Zero-Day bescherming te bieden, ofwel de meest recente gevaren te detecteren en blokkeren nog voordat ze zijn gepubliceerd. Stormshield’s IPS gevarendatabase wordt automatisch geüpdate.
Stormshield SEISMO Risk Management
Stormshield SEISMO is een netwerk gevaren beheer oplossing, ontworpen om applicaties te detecteren die mogelijk gevaren biedt. De kern van de architectuur is een gepatenteerde motor, werk samen werkt met de Stormshield Intrusion Prevention Engine om gevaren te identificeren in actieve netwerk elementen.
Stormshield Anti-virus
Alle Stormshield producten beschikken over een geïntegreerde antivirus beschermingsmodule gebaseerd op de ClamAV motor; een oplossing erkend door de opensource community. Met een basis van over 800,000 virus definities, is het de snelste, meest flexibele, uitbreiding en kan meerdere, taken tegelijkertijd verrichtten.
Stormshield Anti-spam
Stormshield’s sterke motor onderzoekt mailberichten headers en inhoud middels uitgebreide analyses om spamberichten te detecteren. Zelfs HTML code in de berichten wordt geanalyseerd om gevaren. Alle nieuwe soorten spam, inclusief afbeeldingen spam, wordt gedetecteerd en gefilterd.
Stormshield Anti-spyware
Stormshield biedt multi-niveau bescherming tegen Spyware en overige malware applicaties. Als bedreigde applicaties zijn gedetecteerd, wordt er een alarm gestuurd naar de beheerder om de geïnfecteerde machine op te schonen.
Stormshield Anti-phising
Stormshield Anti Phishing beschermd u tegen internet phising gevaren. Phising is een methode waardoor persoonlijk of vertrouwelijke informatie door internet oplichters gestolen kan worden, zonder dat de internet gebruiker dit merkt.
Stormshield URL Filtering
Stormshield’s URL filtering staat organisaties toe specifieke websites te blokkeren. Werknemers kunnen hun dagelijkse werkzaamheden blijven uitvoeren zonder dat zij hierdoor gehinderd worden.
Stormshield VPN IPSec
Virtual private networks is hedendaags meest gebruikte oplossing voor bedrijven om te werken buiten kantoor. Stormshield firewalls ondersteund het maken van VPN IPSec tunnels, welk werknemers toestaat beveiligde verbindingen tussen kantoor en externe werkplek te maken.
Stormshield VPN SSL
Stormshield firewalls ondersteunen VPN SSL. Een standaard browser staat gebruikers toe veilig te verbinden tot een (bedrijfs)netwerk van elke computer.
Stormshield High Availability
Ieder element in een netwerk is gevoelig voor instabiliteit. Stormshield multifunctionele firewalls zijn fouttolerant om een hoge beschikbaarheid (high availability) en continuïteit van service te garanderen, zelfs als een apparaat uit gaat. ‘Failover’ functionaliteit garandeert netwerk beschikbaarheid.
Stormshield Authentication
Uit veiligheidsvoorzorgsmaatregelen is het verstandig gebruikers te authenticeren die met internet of intranet servers in verbinding staan. Stormshield UTM appliances bieden verschillende authenticatie methodes voor verbinding autorisatie en de authenticatie van gebruikers op afstand.
Stormshield Quality of Service
Stormshield oplossingen leveren vele bandbreedte beheer opties. Een beheerder kan bandbreedte toewijzen voor ieder protocol en beleidsregel. Dit is erg handig voor applicaties als VoIP en streaming protocollen. Ten tweede kan de netwerk beheerder kiezen om bandbreedte te beperken, er voor zorgende dat geen protocol, host of gebruiker ongewenst prioriteit neemt over een ander.