Direct contact

Bel mij terug

ICT Consultancy

Het huidige technologische tijdperk vraagt van ons dat we snel beslissen, zeker als het om IT gaat. Maar omdat de IT-omgeving zo snel verandert, kan een vandaag genomen beslissing morgen niet heel handig blijken. De technologie vraagt dus van ons om op een strategische manier met onze automatisering om te gaan.

Advies voor uw IT door IT Consultant AAO

Niet elke organisatie heeft een strategisch zwaargewicht in huis. Gelukkig hoeft dat ook niet, want er is tenslotte ICT consultancy. Met ICT consultancy schakel je een externe persoon of partij in die je adviseert op het gebied van ICT. De IT consultant in kwestie kijkt samen met u naar technische aspecten binnen de IT, maar ook naar nieuwe technieken, verwachte groei en mogelijke veranderingen die op komst zijn. Samen komt u tot strategische oplossingen en bereikt u optimale efficiëntie binnen uw automatisering.

Bij AAO geloven we dat we voor de beste ICT consultancy nauw met u samen moeten werken. Wij willen weten wat uw medewerkers en klanten nodig hebben en daar stemmen we ons advies op af. En efficiëntie van bedrijfsprocessen verliezen we daarbij nooit uit het oog.

Implementatie van IT-oplossingen

Naast ICT advies kunnen we u ook ondersteunen in het doorvoeren van bepaalde ICT-matige veranderingen. Zo is er in veel organisaties bijvoorbeeld behoefte aan meer informatieveiligheid. IT Consultant AAO helpt bedrijven aan Information Security oplossingen en zet samen met u een veilig en verantwoordelijk informatiebeleid uit. Ook ondersteunen we organisaties die de stap willen zetten naar het nieuwe werken, bijvoorbeeld met VOIP telefonie. Bij AAO houdt ICT Consultancy dus niet op bij advies – we gaan graag voor u aan de slag.

Integratie van IT-processen

Diverse bedrijven hebben uiteenlopende IT-processen binnen hun organisatie in werking. Maar deze werken niet altijd even goed samen of zijn niet efficiënt op elkaar afgesteld. Er is niet altijd overzicht van alle werkende IT-processen en sommige ICT professionals weten niet waar te beginnen met het op elkaar afstemmen van die processen.

AAO ICT Consultancy helpt bedrijven die IT-processen op juiste wijze met elkaar te integreren en stemt ze zo op elkaar af dat het functioneert als één systeem. Effectief, efficiënt en overzichtelijk.

Volledige outsourcing

Wilt u dat iemand de totale verantwoordelijkheid neemt over al uw automatisering? Dan is outsourcing de beste oplossing. In de meeste gevallen is outsourcing ook voordeliger dan het opleiden van eigen personeel of nieuwe werknemers te werven en aan te nemen. AAO heeft uitgebreide outsourcing oplossingen die aantrekkelijk zijn voor elke organisatie.