Direct contact

Bel mij terug

Omscholen naar ICT

De ICT markt ontwikkelt zich voortdurend en biedt veel kansen. Met het digitaal (samen)werken via clouddiensten en opslag in de cloud ligt er bij bedrijven steeds meer de focus op nieuw maar veilig werken voor alle medewerkers. En dat vraagt ICT-specialisme.

Daarom laten veel mensen zich omscholen naar ICT. Sommigen doen dit omdat ze een nieuwe uitdaging zoeken en hopen die in de ICT-branche te vinden, anderen hebben net een nieuwe baan en krijgen de opdracht om een of meerdere ICT cursussen te volgen.

Hoe werkt omscholen naar ICT?

Bij AAO bieden we iedereen de kans zich om te laten scholen naar een ICT-specialisme. Zo kunt u bij ons ICT opleidingstrajecten volgen voor:

  • Functioneel beheerder
  • Tester
  • IT project manager
  • Service desk medewerker
  • Technisch beheerder

Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod van ICT opleidingen en cursussen, waaronder EXIN Cloud, EXIN ITSM, ITIL, PRINCE2, ASL, BiSL en MOF. Zo kunt u zich eenvoudig omscholen naar ICT in de richting de u wilt.

Klassikaal cursus volgen

Bij AAO krijgt u de mogelijkheid de cursus klassikaal te volgen. Handig als u een stok achter de deur wilt hebben of vragen wilt stellen over het lesmateriaal. In sommige gevallen kunt u er ook voor kiezen om zelfstandig met het lesmateriaal aan de slag te gaan en alleen het examen bij AAO te doen. Houd er echter rekening mee dat u voor sommige certificaten verplicht moet hebben deelgenomen aan de training, ook omdat u soms praktische opdrachten moet maken.

Bij veel EXIN examens heeft u bovendien de mogelijkheid om het examen online te maken. Ideaal als u geen tijd heeft om examen op de examenlocatie te maken – u kunt de toetst dan gewoon vanuit huis of vanaf uw werkplek maken.

Partner van EXIN

AAO is partner en trainer van EXIN, het Nederlands internationaal exameninstituut voor informaticaopleidingen. De examens bij de ICT-modules worden door EXIN gemaakt – AAO geeft ze en neemt ze af.

Meer weten over omscholen naar ICT?

Wilt u meer weten over omscholen naar ICT bij AAO? Neem dan contact met ons op!