Direct contact

Bel mij terug

ICT Beheer

CRKBO gecertificeerd

CRKBO gecertificeerd

Tegenwoordig is vrijwel elke organisatie afhankelijk van goed functionerende ICT. Betrouwbare ICT-systemen maken het mogelijk om altijd en overal direct in contact te komen met uw klanten of met medewerkers. Voor bedrijven is het dan ook zaak om ICT effectief op te zetten, te beheren en te beveiligen. Maar niet elke organisatie heeft daar de juiste mensen, middelen of kennis voor.

AAO bv ondersteunt deze organisaties graag als het gaat om IT beheer. Onze ICT beheerders adviseren u bij het maken van IT-gerelateerde keuzes, zorgen voor een gestroomlijnde ICT-omgeving, brengen eventuele risico’s in kaart en helpen u die te beheersen. Bij vragen of problemen springen zij direct bij.

ICT Netwerkbeheerder

Een specifiek en specialistisch onderdeel van IT beheer is ICT netwerkbeheer. Een ICT netwerkbeheerder helpt u met het opzetten van een ICT netwerk, ondersteunt u in het beheer en onderhoud en draagt zorg voor de beveiliging. AAO heeft verschillende ICT netwerkbeheerders in huis die gespecialiseerd zijn in het beheren van uw bedrijfsnetwerken.

ICT Specialist in Dordrecht

Heeft u interesse in IT beheer of wilt u een ICT netwerkbeheerder inschakelen van AAO bv? Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden met u! AAO is een ICT specialist in Dordrecht en biedt naast beheermogelijkheden ook ICT opleidingen en VOIP telefonie.