Direct contact

Bel mij terug

ICT beheer en advies

ICT beheerder DordrechtHet beheren van ICT omgevingen is voor veel organisaties een complexe taak. Wanneer de ICT in een bedrijf niet goed is ingericht, leidt dit tot een gebrek aan overzicht en onnodige kosten. Daarbij komt onder andere de continuïteit van uw ICT bedrijfstoepassingen onder druk te staan. AAO helpt uw management om deze beheersprocessen uit te voeren of neemt ze volledig voor u uit handen.

Samen brengen we uw ICT beheer op orde en waar nodig adviseren we u in het inrichten van de ICT. Verder brengen we ICT advies uit op het gebied van onderhoud en beveiliging.

Het is belangrijk dat bedrijven actueel blijven met de laatste technologische ontwikkelingen, omdat die ontwikkelingen direct effect hebben op de functionaliteit en veiligheid van uw ICT-systemen. AAO beschikt altijd over actuele kennis en kan u daarom actueel advies op maat geven.

AAO helpt u graag met uw dagelijkse IT bedrijfsvoering. Samen brengen we eventuele risico’s in kaart en beperken we deze zo goed als mogelijk.

Ook als u uw ICT volledig uit wilt besteden, bent u bij AAO aan het juiste adres. We bieden namelijk uitgebreide outsourcing mogelijkheden voor bedrijven. Zo heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw ICT!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor ICT beheer?

AAO bespreekt graag met u welke stappen u kunt nemen op het gebied van ICT beheer. Ook brengen we ICT advies uit waarmee u de ICT-omgeving in uw organisatie naar een nog hoger niveau kunt tillen.

We kijken graag met u op welke manieren AAO uw bedrijf kan ondersteunen. Laat u door ons terugbellen via de “Bel mij terug”-knop of vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!