Direct contact

Bel mij terug

ICT outsourcing

Uitbesteden voordeliger dan zelf doen

Outsourcing ICTAutomatisering is een vak apart. Niet elk bedrijf heeft de mogelijkheid om mensen in dienst te nemen die hier fulltime mee bezig zijn. Het vergt nogal wat investeringen om iemand op te leiden op alle gebieden van ICT of om hooggekwalificeerde mensen te zoeken en aan te nemen. Vaak is er ook niemand die de zaken kan overnemen bij afwezigheid van deze mensen. Het is daarom al snel voordeliger om ICT-kennis in te huren. AAO biedt u deze mogelijkheid op verschillende gebieden en niveaus. De meest verregaande vorm hiervan is ICT outsourcing.

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid

ICT outsourcing bij AAO houdt in dat we de totale verantwoordelijkheid nemen over uw automatiseringsomgeving. Samen met u bepalen we de randvoorwaarden en het gewenste kwaliteitsniveau van onze dienstverlening. De gemaakte afspraken leggen we vervolgens vast in een Service Level Agreement (SLA), zodat voor beide partijen duidelijk is wat de verwachtingen zijn binnen de ICT outsourcing. Door middel van rapportages en regelmatig overleg houden we u op de hoogte van de hoofdlijnen en indien gewenst de details. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over ICT zaken en heeft actuele ICT-kennis op de gewenste gebieden altijd tot uw beschikking, zonder er gedoe aan te hebben. Een ICT beheerder met verstand van zaken is slechts één telefoontje van u vandaan. AAO houdt alles onder controle terwijl u zich kunt concentreren op uw eigen business.

Meer weten over AAO?

AAO is een ICT bedrijf dat zich niet alleen bezighoudt met ICT outsourcing, maar ook met ICT opleidingen. We bieden MKB ICT oplossingen die aansluiten bij de wensen onze klant en bij het huidige tijdperk. Denk bij MKB ICT mogelijkheden bijvoorbeeld aan het opzetten van ICT netwerken, maar ook aan het beheren, onderhouden en beveiligen ervan. Benieuwd naar wat AAO voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!