Direct contact

Bel mij terug

office 365

21 maart 2018

 

Wilt u ook flexibel, veilig en efficiënt werken?

En daarbij volledig voldoen aan de AVG-wetgeving.

Verkoopt uw organisatie goederen en services aan inwoners van de EU? Houdt u gegevens over afzonderlijke verkopen of klantvoorkeuren bij voor de EU-inwoners? Verzamelt u klantinformatie, waaronder gedragsgegevens? Als u een van deze vragen met ‘Ja’ kunt beantwoorden, is uw organisatie een van de vele organisaties die zal worden beïnvloed door de nieuwe Algemene Verordening (AVG).

Hoe kan Microsoft Office 365 helpen?

Ontdek

Geavanceerd gegevensbeheer en Office 365 eDiscovery
Intelligentie en machine-ondersteunde inzichten helpen u de belangrijkste gegevens voor uw organisatie te vinden en classificeren, er beleidsregels voor in te stellen en stappen te ondernemen om de gegevens te beheren. daarnaast bieden machine learning-technologieën nauwkeurige zoekmogelijkheden, zodat u tekst en metagegevens kunt vinden in de inhoud van al uw Office 365-assets en snel relevante documenten kunt identificeren.

Beheer

Preventie van gegevensverlies
Identificeer meer dan 80 soorten veelvoorkomende gevoelige gegevens (waaronder financiële, medische en persoonlijk identificeerbare informatie) en configureer acties om gevoelige informatie te beschermen en onopzettelijke openbaring te voorkomen.

Bescherm

Geavanceerde risicobeveiliging, Advanced Security Management en Bedreigingsintelligentie.
Met geavanceerde risicobeveiliging kunt u uw e-mail in realtime beschermen tegen nieuwe, geavanceerde malware-aanvallen en beleidsregeles opstellen om gebruikers te beschermen tegen schadelijke e-mailbedreigingen.
Met Advanced Security Management kunt u risicovol en abnormaal gebruik identificeren, waarschuwingen over potentiële gegevenslekken ontvangen en beleidsregels opstellen om risicovolle acties te volgen.
Bedreigingsintelligentie helpt u, door grondige inzichten in geavanceerde bedreigingen, snel en effectief waarschuwingen, dynamische beleidsregels en beveiligingsoplossingen in te schakelen.

Meld

Klanten-lockbox en Office 365-auditlogboeken
Kom nalevingsplichten na voor uitdrukkelijke autorisatie van gegevenstoegang tijdens servicewerkzaamheden door de klanten-lockbox en gebruik de auditlogboeken om gebruikers- en beheerdersactiviteiten in workloads in Office 365 te controleren en volgen, zodat uw beveiligings- en nalevingsproblemen vroegtijdig gedetecteerd en onderzocht kunnen worden.

Lees meer

 

 

Je vertrouwde en nieuwe programma’s altijd bij de hand.

 Ontdek de voordelen:

  • Altijd up-to-date met je pc, tablet en smartphone
  • Realtime samenwerken in documenten
  • Overal en snel online vergaderen
  • Altijd met de nieuwste versie, nu met Office 2016
  • Je Office veilig gehost in de Cloud

 

Lees meer

  

 Heeft u geen interesse om informatie of aanbiedingen te
 ontvangen?


 Klik op Unsubscribe en vul uw e-mailadres in