Direct contact

Bel mij terug

ISDN stopt, wat betekent dit voor u?

17 april 2018

 

 
ISDN stopt, wat betekent dit voor u?

Het aantal klanten en ondernemingen dat nu nog ISDN heeft, wordt zo langzaamaan steeds kleiner. Zo waren er acht jaar geleden nog zeven miljoen ISDN-aansluitingen in Nederland, in 2016 waren dit er al minder dan een miljoen. Het zijn voornamelijk MKB-bedrijven die nog bellen (en zo mogelijk nog faxen) via ISDN. Het is voor telecombedrijven daarom niet meer rendabel om service te blijven aanbieden op ISDN-centrales. KPN heeft dan ook aangekondigd per 1 september 2019 haar ISDN-diensten te beëindigen.

 

Lees hier meer

Nadenken over alternatieven voor ISDN

Dit betekent voor u dat u zal moeten nadenken over alternatieven voor uw bellen en/of faxen. AAO heeft een oplossing voor u ter beschikking.

VOIP of Hosted Telephony

Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer goede IP-verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD-kwaliteit, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. Indien gewenst kunnen we ook koppelingen maken met Outlook-adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met HIP bedient u uw telefooncentrale op afstand met uw smartphone. Kortom, met deze vorm van VOIP telefonie (Voice over IP) bent u helemaal klaar voor het nieuwe werken, overal, op elk tijdstip, met elk toestel.